Engelen Ceremonie

Kosten voor deze Engelen ceremonie is € 15 p.p. Deze kan ook gegeven worden op een verdieping dag

Met deze ceremonie doen wij een Engelen meditatie die je verbindt met het gebied van de Engelen, zodat het je kan helpen beter in contact te komen met je Zonne Engel en/of je Bescherm Engel, hierdoor kun je het contact weer aanhalen en beter met hen samen werken in je dagelijks leven.
Op het altaar kan je zelf iets leggen, een kristal, sieraad om deze met Engelen energie op te laden of een foto voor healing.
De hulp die deze spirituele wezens aan ons mensen geeft is altijd een deel geweest in onze wereld, ongeacht religie of cultuur. Het werken met Engelen en Gidsen in verschillende vormen is een prachtige ervaring. We openen onszelf voor kleuren en wonderen.
Door het werken met deze Lichtwezens merken we dat we nooit alleen zijn, ze zijn voor ons bereikbaar op ieder moment wanneer wij willen. Het werken met Engelen en Gidsen betekent intuïtief werken. Wanneer we onze intuïtie ontwikkelen zullen we dagelijks nieuwe wonderen en zegeningen ontvangen.
We krijgen liefde, ondersteuning en krachtige energieën voor al onze dagelijkse taken en onze verantwoordelijkheden. Door dit alles zijn we vrij om te zijn wie we zijn, op welke manier dan ook.

Voor meer informatie bel naar 06-407 21 493 of kijk op mijn FaceBook pagina.
Je kunt ook vragen stellen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.

hartjes

Hartegroetjes
Irene