Melchizedek

Deze geef ik niet meer

Wie is Melchizedek:

Melchizedek in het Joods: Melchizedek is een aartsengel wiens naam in de bijbel voorkomt. Hij was in zijn aardse bestaan hogepriester en koning van Jeruzalem. In de derde eeuw werd iedere joodse priester gezien als Priester in de Orde van Melchizedek. Hierdoor wordt hij geëerd als koning van gerechtigheden werd Melchizedek zelf door sommige sekten boven de profeet Jezus gezet en identificeerde hem als de Heilige Geest.
Nu wordt Melchizedek meer gezien als de ordebewaker van het Witte broederschap.Binnen dit Broederschap is elke opgestegen meester, Boeddha,Boddhisvattva, Arhat, verlichtte, engelen en gidsen opgenomen.
Werken vanuit mededogen. Er zijn vele krachten in de kosmos die tot taak hebben de mens te helpen in zijn ontwikkeling. De Gidsen en Engelensfeer is zo´n bron waarnaar de mens mag uitreiken. Een andere bekende bron is de Witte Broederschap. Deze Witte Broederschap wordt gevormd door hele Hoge Lichtwezens.Liefde is de kern van deze Broederschap. Deze afstemming kun je gebruiken voor jezelf. Je stemt je immers af op een buitengewone zuivere Liefdevolle Bron. Je kunt je altijd op deze Bron afstemmen, ze zullen je altijd helpen.
Melchizedek is nog steeds de ‘Hoge Priester’ van deze orde, waaraan ook andere Meesters zoals: Mozes, Abraham, Maria, Jezus, Heer Krisnha, Mohammed, Boeddha etc. zijn verbonden. Je kunt deze afstemming gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een zuivere en Liefdevolle Bron, maar ook voor anderen als je b.v. Reiki geeft.De Melchizedek initiatie opent je naar liefde. Nu is die liefde er altijd al geweest; het probleem zit niet in het beschikbaar zijn van die liefde maar ook het vermogen om liefde te ontvangen. De initiatie laat je ook goed gronden en maakt je meer ontspannen om de helingsenergieën door te geven, waardoor de heling zich ook beter vast kan zetten in de persoon die je behandelt. Door deze initiatie wordt de vibratie van de helingsenergieën verhoogd.

Wat doet deze initiatie:

  • Middels deze initiatie wordt je verbonden met de Orde van Melchizedek,de Orde van het Witte Broederschap.
  • Niet dat je deelgenoot bent van dit Broederschap,maar je krijgt de mogelijkheid om vragen en problemen die je tijdens je behandeling ervaart bij dit Broederschap neer te leggen.
  • Zie het Broederschap als een denktank van opgestegen Meesters met allemaal hun eigen mooie eigenschappen. Vanuit die eigenschap zal een opgestegen Meester de vraag of probleem benaderen.
  • Tevens zal door deze initiatie jouw aarding verstevigd worden.
  • Hierdoor krijg je een meer ontspannen houding in je behandelingen en door je stevige aarding kun je beter met de energie omgaan en deze beter gestalte geven en aanvoelen.

Melchizedek gebruiken in de behandeling:

Soms kunnen we geen toegang tot een blokkade krijgen, we kunnen dan de orde van Witte Broederschap aanroepen of specifiek de Orde van Melchizedek. Deze Orde zal je bijstaan om de blokkade te zuiveren, te transformeren en je client te healen, in de het bewustzijn waarin hij verkeert. Het geschiedt altijd vanuit Liefde, Mededogen en Naastenliefde. Maak vanuit je hart verbinding en roep een Licht Meester, Aartsengel aan met wie jij een verbinding hebt.

Invocatie

  • Verheven meesters van de Orde van Melchizedek, de Orde van het Witte Broederschap, Boeddha’s, Boddhisvattva, Verheven Meesters van heden, verleden en de toekomst
  • Wilt u mij bijstaan om de blokkade van deze persoon op te lossen als het zijn en uw Hoogste goed dient
  • Mag ik uw instrument zijn
  • Geef enige tijd Reiki & Seichem op de desbetreffende positie, heb vertrouwen en geef je over aan de behandeling

Voor meer informatie bel naar 06-407 21 493 of kijk op mijn FaceBook pagina.
Je kunt ook vragen stellen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.

hartjes

Hartegroetjes
Irene