Reiki & Seichem

reiki 1 € 250 Seichem 1 € 250 Reiki 1 en Seichem 1 samen € 400

Waarom ik voor het TeraMai™ Reiki & Seichem systeem heb gekozen

Het is voor mij een compleet en zeer uitgebreid helingsysteem. Het TeraMaisysteem gaat mee in de frequentie van de 5e dimensie en is dus erg aan veranderingen onderhevig. Er komen nieuwe helingstechnieken en symbolen bij. Doordat de mensheid en Moeder Aarde aan het transformeren zijn en er steeds meer ballast wordt losgelaten, werken we met het transformerende en helende Violette Vuur.

Een pad op weg naar Bewustzijn

Ook gaan we steeds meer onze eigen inwijdingsweg volgen, de weg naar binnen, weer contact maken met ons Hogere Zelf, ons Innerlijk Weten en ons Innerlijk Geweten. Een weg die velen van ons op hun eigen manier en tempo volgen. Hier helpt de YOD inwijding bij, een diepere verbinding te maken met ons Hogere Zelf, het Universum en de Geestelijke Wereld.

Ieder element heeft zijn eigen kwaliteiten

Verder bestaat het systeem uit Reiki, het aarde element en Seichem, water, lucht en vuur element. Dit alles vormt samen het Teramai systeem. Ieder element heeft zijn eigen kwaliteiten en zijn eigen helingstechnieken. Hoewel de elementen/stralen bij een healing samen werken, werken ze ook afzonderlijk ook heel sterk.Ieder element heeft zijn eigen energie en is apart voelbaar. Alle vier de stralen/elementen vormen samen een uitgebalanceerd geheel: vuur, water, aarde en lucht. Reiki grond of aard, Sophi-el werkt op emotioneel vlak, Sakara brengt de vuuradem van de Heilige Geest, Angeliclight geeft de kracht van het gesproken woord.

Geschiedenis van Reiki

Dr. Mikao Usui, een Japanse theoloog, zocht het geheim van het genezen door handoplegging zoals Jezus en Boeddha dit deden. Deze zoektocht duurde zijn hele leven. Om de volledige kennis over de genezende kracht, transformatie en de manifestatie te bewerkstelligen, moest hij een bewustzijnsverruiming ondergaan. Op een berg mediteerde hij en vaste 21 dagen. Na deze dagen werd hij letterlijk door de bliksem op de plaats van zijn derde oog getroffen. De helende energie van Vader-Moeder God openbaarde zich. Toen hij weer bijkwam merkte hij dat de genezende kracht uit zijn handen straalde. Hem werd duidelijk gemaakt dat hij deze kracht van aarde, water, lucht en vuur door middel van inwijdingen door kon geven aan anderen.
Hij initieerde andere mannen en noemde ze Reikimasters. Deze masters hadden de macht over de elementen aarde, water, lucht en vuur.

Mevrouw Takata

Mevrouw Takata, een Japans/Amerikaanse vrouw, wonende in Hawaï, leed aan kanker en hoorde van deze wonderen. Ze reisde af naar Japan, waar ze werd genezen door de Reikibehandelingen. Ze wilde graag ingewijd worden en werd door dr. Chuiro Hayashi, geïnitieerd in alle vier de elementen, maar kreeg enkel de inwijdingsprocedure van de aardestroom. Aarde is een belangrijke kracht.
Ze kreeg niet zoals ze zelf dacht alle elementen mee, omdat ze een vrouw was en een buitenlander. Ze begon na terugkomst mensen te behandelen. Takata was erg bekwaam en werd zeer snel bekend. Men wilde graag ingewijd worden als master om ook de Reiki door te kunnen geven. Ze vond echter dat men niet klaar was om alle kracht te ontvangen die zij zelf had doorgekregen, liet de helft van de inwijdingsprocedure weg en schrapte een symbool voor elk van de drie inwijdingen. Mevrouw Takata heeft 22 masters opgeleid en niet één was in staat om dezelfde wonderen te verrichten als dr. Usui en zijzelf.

TeraMai™ Systeem

Het TeraMai™ systeem van heling wordt gedragen door het bestaan van spirituele afstamming. Deze afstamming leeft voort in de drager van de lijn van alle afstammingen. Dat zijn op dit moment dr.Usui, Hayashi, Takata, Furomoto en Kathleen Milner. De afstamming van TeraMai™ is terug te voeren naar Mikao Usui, de ontdekker van deze helingsmethode.
In 1989 heeft Kathleen Milner haar Reikimasterschap behaald en werden haar de missende symbolen van Reiki – hart en zonar – doorgegeven door gidsen en engelen uit een hoog en ander bewustzijnsniveau. Deze symbolen werden wel door dr. Usui gebruikt. Eerst werd de volledige aardestroom herontdekt. Dit noemde zij TeraMai™ Reiki. Vervolgens kwamen de andere elementen weer terug. Traditioneel Reiki is dus een deel van de aardestroom. Teramai™ Seichem bevat alle vier de elementen.
Kathleen Milner heeft de naam TeraMai™ wereldwijd als beschermde handelsnaam gedeponeerd (™ staat voor trade mark). De reden van dit trade mark is, dat op deze manier iedere Reiki/Seichemmaster die deze naam gebruikt, verplicht is de initiaties exact door te geven zoals Kathleen Milner het uitdraagt.Iedereen is er dus van verzekerd dat hij de juiste/zelfde initiaties ontvangt. Veranderingen, weglatingen en toevoegingen zijn niet geoorloofd.