Get Adobe Flash player

Wat is Reiki?

Reiki is een Japans woord dat Universele levensenergie betekent.
Het is de natuurlijke geneeskracht die in krachtige en geconcentreerde vorm door de handen van een Reiki kanaal stroomt. Hiervoor zijn alleen de inwijdingen en de energie overdracht nodig die door een Reikimeester wordt gegeven. TeraMai™ Reiki bevat de gehele aardestroom.
Bij het geven en ontvangen van Reiki is groeiaspect op alle niveaus het gevolg. Op persoonlijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en zielsniveau. Het bevordert Zelfliefde en een groeiend bewustzijn van je Hogere Zelf en je Ziel. Ook het contact met je Gidsen, Engelen en Licht Meesters nemen toe.
Reiki is er voor iedereen.
Iedereen kan deze “gave van genezende handen” aanvaarden.
Reiki kan nooit schaden omdat het in de hoeveelheid stroomt die de ontvanger nodig heeft. Het is een genezende kracht die aanvult, ondersteunt en pijn kan doen afnemen.
Reiki vermindert stress en ontspant, kan pijn verlichten, voert gifstoffen af. Reiki vitaliseert en brengt je lichaam en geest in evenwicht. Reiki heft blokkades op, laat onderdrukte gevoelens vrijkomen en bevordert volledige ontspanning.
Reiki werkt ook goed in combinatie met acupunctuur, voetreflextherapie, homeopathie. Reiki werkt ook bij dieren, planten en kristallen.

Voor meer informatie bel naar 06-407 21 493 of kijk op mijn FaceBook pagina.
Je kunt ook vragen stellen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.

hartjes

Hartegroetjes
Irene