Get Adobe Flash player

Yod

De cursus duurt 1 dagdeel. Kosten € 30 incl. cursusmateriaal en certificaat

Bij de Yod krijg je een initiatie waardoor je een diepe verbinding met je Hogere Zelf en met de Bron maak, zodat je in je eigen kracht komt te staan, zo maak je een verbinding met je eigen Wijs-heid. Je verbinden met de YOD is je verbinden met het Goddelijk deel in je om je innerlijke kennis en je innerlijk weten, deze verloren gegane kennis, weer vrij te maken.
Je Hogere Zelf spreekt tot je via je gevoelens, verbeeldingskracht, je wensen en je dromen. De Lichtwezens werken hierop in. Door ons met de YOD en dus met je Hogere Zelf te verbinden, merken we dat wij een innerlijke gevoeligheid krijgen voor ons eigen geweten en we ervaren dat we een sterkere verbinding daarmee krijgen. Vervolgens beginnen we te ervaren dat we, hoe meer ons geweten tot ons begint te spreken, wij de uiterlijke geboden steeds minder nodig hebben. Door de weg naar binnen te gaan krijgen wij ook een levende verbinding met ons innerlijk weten.
Op de een of andere manier beginnen we te ontdekken dat de echte antwoorden op de belangrijke levensvragen van binnenuit naar boven komen. Hoe meer we in verbinding komen met dit innerlijk weten hoe meer we in staat raken alle uiterlijke autoriteiten los te laten. Het in contact komen met je Hogere Zelf maakt ons dus zelfstandig en leert ons de belangrijke antwoorden en de voor ons geldende normen en waarden binnen in ons zelf te vinden.
Verbinden met de YOD is

  • Het je bewust worden van die eeuwige, innerlijke kennis.
  • Het inzicht krijgen op de grote geheimen van het leven en van de dood.
  • Het je bewust worden van het geestelijke patroon dat achter al het zichtbare verborgen ligt.
  • Ook je helder weten, ruiken, voelen en horen komen stap voor stap tot wasdom.

Wat men bedoelde toen men zei dat Christus na 2000 jaar terug kwam is dit: we gaan weer leren contact te maken met de Kosmische Christus in ons, onze Hogere Zelf dus. Eerst komt de roeping, heb je de stem al gehoord? Dan het harde geduldige werk aan jezelf. Dan het bewust worden van je Innerlijke kracht die je gaat herkennen als de verborgen Christus in jezelf, je Hogere Zelf.
Wie zich bewust wordt van die stille stem, wie het leven leert zien vanuit het aspect van de inwijding, wie die weg daadwerkelijk leert gaan, dié zal de schoonheid van het leven tot in alle volheid ervaren.
De Yod opent het hartchakra en maakt verbinding met je derde oog, je ziel en je Hogere Zelf. Deze verbinding wordt ook de Rainbowbridge genoemd. Hierdoor kom je beter in contact met de universele gedachtegangen. Het helpt in het helingsproces en geeft je betere inzichten waar de problemen liggen. Het verbindt je tevens met de ‘universele waarheid’. Hiermee wordt bedoeld dat je de werkelijke waarheid en eerlijkheid in de ander beter zult herkennen. Maar ook zult jij je eigen waarheid moeilijk kunnen verhullen. YOD is er in de eerste plaats voor jezelf. Het kan je persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Diepe processen kunnen het gevolg zijn van het maken van keuzes vanuit die verbinding.

Voor meer informatie bel naar 06-407 21 493 of kijk op mijn FaceBook pagina.
Je kunt ook vragen stellen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.

hartjes

Hartegroetjes
Irene